Jag älskar film!

Att köra lite pokerspel online kan ibland vara betydligt roligare än att sitta framför tv:n en hel dag och bara kolla på film. Men då mest för att  göra vardagen lite mer roligare med variation i tillvaron och sådant. För om vi alla ska vara helt ärliga så är ju det här med att kolla film betydligt mer soft än att sitta framför datorn och spela poker, i alla fall om du frågar mig.

Nu råkar jag ju dock vara en riktig filmfantast in i benmärgen och skulle nog helt enkelt inte kunna leva utan filmen i min tillvaro. Tänk på alla underbara filmer som gjorts där ute. Antalet är oändliga och många är filmer som har förändrat mitt liv i både stor och liten skala. Det är så pass många djupa ämnen som berörs att man får ut något bra av varje film. Här kommer exempel på några favoriter.

  • Gudfadern – En riktig klassiker när den är som bäst. Ingen film innehåller så många bra citat som denna. “Go to the madrasses..” och så vidare.
  • Sagan om ringen – En personlig favorit som helt klart hör till den moderna sorten. En trilogi om hobiten Frodo och härskarringen, där man får följa hans äventyr och kamp mot ringen.
  • Titanic – Måhända att detta är en klassisk chickflick, men ack så bra den är varje gång. En lång film som mest innehåller tragedier, men det är en film man sällan glömmer i första taget.