Fotoböcker

Som de flesta av oss säkert har märkt så dyker det ständigt upp nya idéeér i bokvärlden, och man kan aldrig riktigt veta vadsom kommer att komma nästa gång. Man kan alltså onekligen konstatera att det råder en hel del trender inom litteraturvärlden, även om det kanske ibland även handlar om “fulkultur”.

För i dagens samhälle så har vi ju faktiskt börjat lära oss att hantera den så kallade fulkultur, och i med alla de sociala medier som dykt upp så har vi faktiskt blivit tvungna att acceptera även denna kultur som en äkta sådan. Så även om den senaste trenden inom bokvärlden är fotoböcker, så råder det ingen tvekan om att denna måste tillmötesgå på ett lika rättvist sätt som om det skulle vara vilken roman som helst.

Att därför skapa fotoböcker, trots att det kanske inte kommer att accepteras inom finkultur kretsar, så ska man inte backa. För det är ju precis sådana här skillnader som bidrar till att vi får en varierande och spännande kultur. Och det borde väl ändå vara det som är viktigast för oss?