Bli av med dina böcker

Böcker är någonting som har funnits i alla tider, och i vissa familjer så har man sparat på böcker som är flera år gamla. Men trots detta, så kan man ju ändå konstatera att böcker faktiskt rä en typ av förbrukningsvara. För när man väl har läst en bok, så ställer man ju bara den i hyllan och den tar upp onödig plats.

Men att slänga sina böcker är ju någonting som aldrig riktigt känns bra i magen. Böckerna är helt enkelt för heliga för att behandlas på det sättet. Visst kan man slänga en pocketbok man köpte på flygplasten för 40 kr, men lite dåligt samvete får man ju trots allt.

Så vad ska man egentligen då göra när man känner att det börjar bli dags för att rensa ut lite där hemma?  Faktum är att det faktiskt finns en lösning på detta, och en ganska så bra sådan. Varför inte bara sätta ut en annons på nätet som säger ”begagnade böcker säljes”? Detta är troligtvis det absolut mest effektivaste sätt att bli av med sina prylar, oavsett om det så handlar om böcker eller kanske kläder.

Men nu slipper du i alla fall det dåliga samvetet över att du tvingas slänga dina böcker. Sälj dem istället på nätet, det är mycket bättre på alla sätt. Och det kanske bästa av allt, du tjänar en slant eller två. Kanske kan du använda dessa till att köpa ny spännande böcker du kan stoltsera med i bokhyllan där hemma?